Värmeskåp till mottagningskök
Tillhandahålla mat i mottagningskök
Tillaga råvaror
Stjälpa upp tillagad mat i kantiner/bleck
Nedkylning
Väga tillagad mat
Värmeskåp till serveringslokal
Notera resultatet av vägningen
Överbliven mat från värmeskåp som ej kan kyla ned
Väga överbliven mat
Notera resultatet av vägningen
Kassera överbliven tillagad mat
Verksamhetsobjekt
Bereda livsmedel
Väga beredningssvinn
Notera resultatet av vägningen
Verksamhetsobjekt
Verksamhetsobjekt
Överbliven tillagad mat som ej kan användas åter
Väga överbliven mat
Notera resultatet av vägningen
Kassera överbliven mat
Ouppäten mat kasserad i kärl
Väga ouppäten kasserad mat
Notera resultatet av vägningen
Kassera mat
Verksamhetsobjekt
Väga otjänlig mat
Notera resultatetav vägningen
Kassera otjänlig mat
Verksamhetsobjekt
Bevaras/Gallras: Vid inaktualitet
Förvaring - format: Server/katalog - digital
Sekretess: Nej
Ansvar: Handläggare
Sortering: Kronologisk ordning
Arkivbildare: Teknik- och fritidsnämnd 2020-
Verksamhet: Kostenheten
Personuppgifter: Nej
Konfidentialitet: 0-1 Ingen, försumbar eller måttlig skada
Riktighet: 0-1 Ingen, försumbar eller måttlig skada
Tillgänglighet: 0-1 Ingen, försumbar eller måttlig skada
Anmärkning: Excelfil, sparas på kostenhetens katalog, gallras efter inaktualitet
Bevaras/Gallras: Vid inaktualitet
Förvaring - format: Handläggare - papper
Sekretess: Nej
Ansvar: Handläggare
Personuppgifter: Nej
Konfidentialitet: 0-1 Ingen, försumbar eller måttlig skada
Riktighet: 0-1 Ingen, försumbar eller måttlig skada
Tillgänglighet: 0-1 Ingen, försumbar eller måttlig skada