2.8.1 Utvärdera och genomföra revision i arbetet med säkra livsmedel
2.8.2 Utvärdera och genomföra revision i arbetet med redlighet
2.8.3 Utvärdera arbetet med bra matvanor
2.8.4 Utvärdera Livsmedelsverkets interna arbete
2.3.1 Rekrytera personal
2.3.2 Hantera kompetensförsörjning
2.3.3 Hantera arbetsmiljö
2.3.4 Rehabilitera personal
2.3.5 Hantera lönebildning
2.3.6 Hantera lön och ersättning
2.3.7 Hantera övriga personalfrågor
2.3.8 Omplacera och avsluta anställning
2.7.1 Kommunicera via digitala kanaler
2.7.2 Kommunicera internt
2.7.3 Kommunicera via press/media
2.7.4 Formge grafiskt material
2.1.1 Redovisa ekonomi
2.1.2 Ta fram avgifter
2.1.3 Förvalta ekonomimodell
2.4.1 Hantera överklaganden och skadestånd
2.4.2 Hantera övergripande juridiska frågor
2.4.3 Utarbeta och revidera föreskrifter
2.5.1 Registrera handlingar och ärenden
2.5.2 Lämna ut allmän handling
2.5.3 Förvalta allmän handling
2.5.4 Hantera informationssäkerhet
2.5.5 Hantera signalskydd
2.5.6 Hantera personuppgifter och dataskydd
2.5.7 Administrera bibliotek
2.2.1 Upphandla och avropa varor och tjänster
2.2.2 Direktupphandla varor och tjänster
2.2.3 Genomföra säkerhetsskyddad upphandling
2.2.4 Hantera avtal och överenskommelser
2.6.1 Utveckla och implementera IT-baserade verksamhetssystem
2.6.2 Hantera IT-drift
2.6.3 Hantera systemförvaltning inklusive avveckling
2.6.4 Ge support om IT och telefoni
2.6.5 Hantera gods och post
2.9.1 Hantera lokalsäkerhet och inpasseringssystem
2.9.2 Hantera lokaler och inventarier